maanantai 21. huhtikuuta 2014

viikonloppu mökillä

Tultiin jo perjantaina päivällä mökille. Välillä tuntuu aika tuskaselta lähteä varsinkin ko tiesin, että ollaan täällä maanantaihin asti. Tällä kertaa olin kuitenkin ihan innoissani, koska en oo vähään aikaan käynyt täällä.Siivoiltiin pihalla ja tehtiin ruokaa.
 Tuntuu ihan hassulta kun ollaan saatu mökki nyt jo ihan kesäkuntoon ja joskus edellisinä vuosina tähän aikaan on ollut vielä lunta maassa ja ei oo ollut vielä yhtään mökki-ilmat.
Ei olis kyllä voinut parempi ilma olla! Lähemmäs 18 astetta ja ei edes tuullut juuri ollenkaan. Enkä muista milloin oisin viimeks käynyt meressä uimassa jo huhtikuussa! Tuntuu niin ihanalta, että kesä on melkeen nyt jo. Ite en ainakaan jaksa uskoa, et enää tulis kauheen kylmät ilmat.
No, toivotaan ainakin parasta! :)



Musta on välillä tosi ihana olla vaan rauhassa, lukea jotain vanhoja lehtiä, katsoa telkkaria ja ihan vaan rentoutua. Siihen musta mökki on ihan loistava paikka. Ei erityisemmin tarvi stressata mistään ja unohtaa kyl kaikki koulujutut ainakin hetkeksi. :D




Ihanaa ettei ulkona tarvinnut edes takkia. Ensimmäisen kerran otin jo aurinkoa ja olin alle tunnin ja rajat näkyivät jo! Ja nyt on vasta huhtikuu, tästä kesästä tulee toivon mukaan tosi lämmin ja tällaiset ilmat jatkuis nyt pitkään.
 Toivottavasti kaikilla oli onnistunut viikonloppu ja pääsiäinen :)












lauantai 19. huhtikuuta 2014

Start

Nyt sain aikaiseksi aloittaa pitämään blogia. Pitkän harkinnan (parin päivän) jälkeen päätin aloittaa kirjoittamaan vähän mun elämästä ja kiinnostuksen kohteista. Tein tän varsinaisesti kuitenkin mun vaihtovuotta varten, mutta päätin aloittaa jo nyt niin ei tarviste sitten uudessa paikassa ruveta kirjoittamaan ekaa kertaa :)