lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vihdoin loma

Eka kesälomaviikko on ollut lähinnä vaan töissä oloa. Ihana kun on ollut lämpimät ilmat, vaikka aurinko ei olekaan koko aikaa paistanut.  Tuntuu ihanalta viimein päästä lomalle ja saada taukoa suomen lukiosta vuodeksi. Vaihtoon Jenkkeihin lähden 4. elokuuta. pieni paniikki taitaa koht tulla. Tuntuu, että tä kesä tulee menemään tosi nopeesti, koska mulla on joka viikolle jotain suunnitelmia. Hyvä vaan!:)

Viikko sitten laskettiin meijän vene ja nyt lähdettiin ekaa kertaa veneellä tänä kesänä. Aurinko paisto ja ihana ilma! Suomen saaristo on ihana, mutta nyt vaan odotan sitä, että päästään Ruotsin puolelle heinäkuussa. :) Tänä viikonloppuna suunnattiin Iniöön Norrbyhyn. Tosi kiva paikka ja kaikki oli uusittu siellä. 



Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu töissä oloa, kavereita, viikko riparilla tutorina, purjeneellä Ruotsissa pari viikkoa ja heinäkuun puolessa välissä mun vuotta vanhempi sisko tulee takaisin kotiin Jenkeistä! Tuntuu niin oudolta, ettei olla Vivekan kanssa nähty vuoteen. Ja ehkä suurin odotus tässä kesässä on kuitenkin mun oma vaihtoon lähtö!! 4. elokuuta, tuntuu, että toi päivä tulee nopeesti (ehkä vähän liiankin pian). 
Nyt kuitenkin vietän tän kesän vielä Suomessa ja yritän tehdä mahdollisimman paljon kaikkea ja nähdä kavereita!:)