maanantai 28. heinäkuuta 2014

Läksiäiset

Moikka! En ole nyt vähään aikaan saanut aikaseksi kirjoittaa yhtään postausta joten nyt vihdoin löysin sopivan välin, niin ehdin muutaman sanan sanoa tästä viikonlopusta. Mulla on siis enää 7 päivää vaihtoon lähtemiseen, joten pidin pienimuotoiset, mutta ihanat ja unohtumattomat läksiäiset meidän mökillä viime viikonloppuna. Tuntuu ihan uskomattomalta, että kahden viikon kuluttua olenkin jo   uudessa perheessä toisella puolella maapalloa! Mulla ei vielä ole kuitenkaan tietoa tästä perheestä, mihin olen menossa. Nyt vaan kärsivällisenä odottelen viestiä tulevasta host-perheestäni…
Tässä muutama kuva viikonlopulta





Saan olla onnellinen, että mulla on ihania ihmisiä mun ympärillä ja tiedän, että on aina joku kenelle voin kertoa mitä vaan haluan. Vaihtoon lähtiessä eniten varmaankin tulen kaipaamaan Suomeen jääviä ystäviä ja tietysti perhettä. On niin ihanaa kun voi luottaa, että takaisin tullessa kaikki on vielä ennallaan ja voidaan jatkaa siitä mihin jäätiin. Vuosi on tietysti pitkä aika ja paljon ehtii tapahtua. Itse ajattelen sen vain positiivisena asiana. Kaikki muuttuvat vuoden aikana edes vähän, varsinkin vaihtarit. Elämä uudessa maassa, uudet ystävät, perhe, koulu ja kaikki on uutta. On melkein mahdotonta tulla aivan samana tyttöna vuoden jälkeen takaisin. Odotan innolla koko vaihtovuotta Jenkeissä!:)


Ystävät ja kaverit on aina ollut todella tärkeitä mulle. Viikonloppu näiden parhaiden ystävien kanssa on ehkä parasta mitä voi toivoa. Pelkkä ajatus näistä neljästä ihanasta tytöstä saa ihan hymyilemään!





Tosiaan viikko sitten mun ihana isosisko tuli takaisin Jenkeistä. Tuntuu, että vuosi ilman etten ole    nähnyt Vivekaa meni nopeasti. Välillä oli kauhea ikävä, mutta kun tiesin kuinka hyvässä perheessä hän oli ja miten hän nautti elämästään siellä, mulla oli jotenkin niin turvallinen olo. Vaikka nyt tulee taas uusi vuosi kun emme näe, uskon, että se vaan lujittaa meidän suhdetta ja mun oman vaihtovuoden jälkeen ollaan taas molemmat samaan aikaan koti Suomessa. Ainakin hetki, toivon niin! Se tunne, kun lentokentällä näkee rakkaan ihmisen vuoden jälkeen on ihan uskomaton. Ei sitä pysty edes sanoin kuvailemaan. Olen todella iloinen, että mulla on niin ihana isosisko kun Viveka on!


Läksiäiset on minusta ihana tapa nähdä rakkaimmat ystävät ja viettää aikaa heidän kanssa ennen vaihtoon lähtemistä. Viikonloppu kului nopeasti vaikka jo perjantaina suuntasimme kohti mökkiä ja sunnuntaina tulimme takaisin kotiin. Hyvä seura oli tietysti sen takana! Kun päivät vähenevät ja lähtö on jo ihan pian osaan nyt arvostaa enemmän kaikkea, mitä minulla on jo täällä Suomessa. Välillä tuntuu itsekkäältä lähteä vuodeksi pois ja jättää kaikki tänne, mutta haluan itsekkin kokea vaihtarivuoden, itsenäistymisen ja tutustumisen uuteen maahan ja uusiin ihmisiin. 


Ystävien halaaminen juuri ennen lähtöä on ihanaa, tiedän, että vuoden päästä halaamme taas ja entistä lujemmin ja kokemuksia rikkaampina! Hyvästit vuodeksi tuntuu pahalta, mutta eiväthän ne ole lopulliset hyvästit vaan vuoden päästä nähdään taas!