tiistai 16. syyskuuta 2014

Baseball game

Perjantaisin on aina koulun amerikkalainen jalkapallopeli. Tänä perjantaina oli kotipeli joten katsomossa oli sitäkin enemmän porukkaa. Lukiolaisille on oma katsomo missä me ollaan ja kannustetaan oma joukkue voittoon!! Tän perjantain pelistä puhuttiin koko viikko, että tärkeä peli tulossa. Se tarkkotikin että vastustajat oli älyttömän hyviä. 


Ennen peliä, pelin välissä ja pelin aikana koulun kävelevä bändi (entiä suomennetaaks se noi haha) soittaa musiikkia!! Se on tosi kiva koska se luo paljon enemmän tunnelmaa x) 




Tän perjantain peli voitettiin todella tiukan pelin jälkeen!! Voitto tuntu viel ihmeellisemmält sillä lähettiin peliin vähän sil asenteel et pelataan parhaamme mut ei silti voida voittaa, haha. Pelin jälkeen kaikki oppilaat ja pelaajat keräänty keskelle kenttää vaan hyppimään ja juhlimaan voittoa! 







Hyvän pelin jälkeen suoraan kotiin ja nukkumaan! Heräsin tänään neljältä aamulla, sillä lähettiin joukkueen kanssa kisoihin. Ollaan nyt bussissa joten vielä hieman nukkumista niin enköhän sitten ole valmis tän päivän juoksuun! :)

2 kommenttia: